Onze ruimtes

Huize Voordaan heeft naast kantoorruimtes ook 5 ruimtes die verhuurd worden voor zakelijke bijeenkomsten. Het landgoed en het bos lenen zich ook goed voor (coach)wandelingen en natuurlijk om lekker buiten te eten.

ONTDEK DE

Ruimtes

Het ruime Atelier bevindt zich op de begane grond. Deze inspirerende ruimte grenst aan de groene tuin en het zonnige terras. Door de vele ramen komt veel natuurlijk licht binnen, en de hoge plafonds zorgen voor een nog ruimtelijker effect.

Zeer geschikt voor trainingen of vergaderingen voor grotere groepen.

De lichte Tuinkamer bevindt zich op de begane grond en grenst aan de tuin met een privéterras. Het is een fijne, serene ruimte met veel glas en buitenlicht. 

De ovale tafel biedt een perfecte vergaderplek.

Deze ruimte bevindt zich net achter Huize Voordaan. Doordat deze los staat van het hoofdgebouw, is deze plek ideaal voor een ongestoorde en rustige vergadering en/of training. Deze ruimte is zeer licht door de vele en hoge raampartijen. De natuurrijke omgeving van Huize Voordaan komt in de Oogt heel dichtbij.

De Oogst heeft een kleine subruimte, een klein keukentje en een eigen toilet.

Het Lokaal is de perfecte ruimte om vergaderingen te houden en om trainingen te geven, naast deze vergaderopstelling is er ook een heerlijke plek gecreëerd om ontspannen te kunnen zitten in een intiemere setting.

Deze ruimte heeft veel daglicht, hoge plafonds en toegang tot het balkon.

Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping, en is zeer geschikt voor kleinschalige vergaderingen en/of trainingen.

Het is een intieme kamer maar heeft veel licht doordat deze zich bevindt in de hoek van Huize Voordaan.

Onze locatie beschikt over een prachtige grote tuin met veel groen en bomen. Perfect voor een outdoortraining of coaching.

Op zomerse dagen is het een heerlijke plek om tussendoor even de benen te strekken, of jezelf opladen tijdens een wandeling in het bosrijke gebied.

Lekker borrelen na afloop op ons gezellige terras, of gewoon genieten van het mooie uitzicht.

wat onze gasten zeggen

Een geweldige locatie in een prachtige, landelijke omgeving. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Huize Voordaan is echt een aanrader voor net dat beetje meer...

We zie je graag in Groenekan!